Dobrodošli na stranice Tiska „Reflex“ !

  

    Tradicija našeg poslovanja seže još od 1995. godine kada otvaramo obrt za sitotisak „Monte Carlo“. U početku smo krenuli sa uslugom sitotiska te dotiskom na sve vrste materijala i promo artikala. S vremenom, širenjem tržišta i otvaranjem novih mogućnosti u studenom 2004. godine preimenovali smo tvrtku u Tisak „Reflex“ i proširili smo svoje poslovanje. Naš je posao unaprjeđenje poslovanja manjih i srednjih hrvatskih tvrtki. Usluge pomoću kojih postižemo taj cilj jesu dizajn, tisak i izrada svih vrsta promo materijala u svrhu proširenja poslovanja i promocije svojih proizvoda i usluga. Uspjeh temeljimo na pružanju kvalitete s kojima će naši klijenti reklamirati i sebe i nas na tržištu. Svakog klijenta tretiramo kao da je jedini i trudimo se dati mu više nego što smo obećali.


    Želimo biti vodeća tvrtka u rješavanju specifičnih problema naših klijenata koje konkurencija ne može riješiti. Točnim i pouzdanim isporukama trudimo se osigurati nesmetano poslovanje naših klijenata. Pomičući granice mogućeg postavljamo strandarde kvalitete usluga.


    Smatramo da imate pravo na transparentne informacije o cijenama, uslugama i uvjetima pružanja usluga jer samo tako možete donijeti informiranu odluku koju kasnije nećete požaliti. Ako na temelju pruženih informacija procijenite da nismo optimalan odabir, mi ćemo biti zadovoljni što smo Vam pomogli da to shvatite odmah, prije nego što se dodatno angažirate i potrošite Vaše i naše dragocjeno vrijeme. Trudimo se da u nama vidite stručnog prijatelja koji je uvijek na raspolaganju, spreman učiniti korak više. Od nas nikada nećete čuti da o sebi samima govorimo u pozitivnim superlativima, to želimo prepustiti našim klijentima.

    

S štovanjem,

Danijel Sušanj & Dalibor Sušanj

TISAK REFLEX